maandag 20 december 2010

Nieuwe gratis Sneeuwhoogte App

Bizztravel introduceert een nieuw hebbedingetje voor de wintersporter: een gratis Sneeuwhoogte App. Wat is de kwaliteit van de pistes in Val Thorens? En hoeveel centimeters sneeuw ligt er op de hellingen van het Zillertal? Met deze App voor de iPhone bent u op elk moment van de dag snel op de hoogte!

Wat is er uniek aan de App van Bizztravel? Ten eerste is hij ontwikkeld met sneeuwinformatie van Sneeuwhoogte.nl, dé winterweerwebsite van Nederland en België. Ten tweede is de App gratis voor iedere iPhone en iPad bezitter te downloaden.

De App toont piste-informatie uit de Franse, Oostenrijkse, Italiaanse en Zwitserse Alpen. Per land kan men kiezen voor de populairste skigebieden en kan men vervolgens de sneeuwinformatie per dorp bekijken. De App heeft een mail-, Twitter- en Facebook-koppeling waardoor de informatie direct gedeeld kan worden.

Download hier de gratis iPhone App. Bizztravel wil graag weten wat wintersporters van de nieuwe App vinden. Laat daarom uw review achter in de App Store!

2 opmerkingen:

  1. Tip: Eerst wintersport aanbiedingen vergelijken op www.wintersport.net en dan app downloaden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede app! Het is nog even wachten op de winkel app, maar voorlopig kun je hier gewoon je snowboard kopen

    BeantwoordenVerwijderen